Biblioteca Diosig

joi, 20 decembrie 2012

Gânduri bune cu ocazia sărbătorilor de iarnă

         Inimile noastre calde reușesc să topească zăpezile iernii, iar sloiurile de gheață se transformă în lacrimi cristaline de fericire, alinând prin lumină și dragoste sufletele noastre cuprinse de melancolia sărbătorilor.
         E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea nașterii Mântuitorului cuprinde sufletele și le înnobilează. Fie ca Magia Sărbatorilor de iarnă, cu zvon de cântece și clopoței, să aducă fericire, sănătate și bunăstare în căminul dumneavoastră.
         Elevii de la Școala Gimnazială Diosig și-au păstrat bunul obicei de a marca puțin altfel fiecare eveniment prilejuit de succesiunea anotimpurilor. Venind rândul iernii să fie celebrată, nu puteau să ignore bucuriile oferite de acest anotimp tuturor oamenilor. După ce s-au bucurat de zăpada mult așteptată, atunci când aceasta ne-a mai lăsat, s-au întors la cărți și la litere. În cadrul cercului literar-artistic organizat în cadrul școlii, ei au avut ocazia să își prezinte creațiile literare, să discute pe marginea unor texte literare care au ca tematică iarna și bucuriile aduse de aceasta mai ales în inimile copiilor, texte din antologia scriitorilor români. În plus, au lăsat și dovezi ale îndemânării lor, realizând minunate decorațiuni și ornamente de Crăciun.
         A trecut un an cu aripi frânte peste noi, am înțeles mai mult sau mai puțin despre etern, am încercat să fim mai buni sau mai pioși. Și acum, în prag de sărbători, simțim cum liniștea coboară ancestral în noi. Îmbujorați de sentimente hibernale, când sufletele noastre trimit atâta drag spre voi, cu inima deschisă vă urăm tot ce-i mai bun în aste sfinte sărbatori!

 Acum, după porunca datinii străbune,vă incredințăm gândurile frumoase de calde urări de fericire, sănătate, belșug şi împliniri. 

Un Crăciun frumos alături de cei dragi! 

Sărbători fericite!

                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu