miercuri, 13 martie 2013

Hai pe net! 2013


Fundația EOS România lansează Campaniei Hai pe Net! 2013.  Evenimentul se va derula în perioada 18-24 martie 2013 și își propune să aducă online peste 10.000 de utilizatori noi
Hai pe net! 2013
Ai vreun prieten, vecin sau coleg care nu a fost niciodată online?
Dacă da, atunci adu-l la biblioteca!
 Ce este Hai pe Net?
O campanie de incluziune digitală organizată de Fundația EOS Romania în parteneriat cu telecentre, biblioteci, școli și PAPI și alte organizații și instituții dedicate alfabetizării digitale în Romania.
·                     Campania își propune să aducă online 10,000 de utilizatori noi, oameni care fie nu au folosit niciodată internetul, fie oameni care învață să folosească e-servicii noi (ex. cumpărături sau plăți online, cursuri de formare profesională online, participare în comunități sociale virtuale, etc) precum și pe implicarea tinerilor în activități care se vor baza pe cunoștințele lor de utiliza tehnologia și internetul cu scopul de a crește șansele lor de angajare pe piața muncii prin dobândirea de competențe TIC cât mai bune.
·                     Acoperire națională
Temele Hai pe net! 2013
·                     Creşterea şanselor de angajare a tinerilor
·                     Servicii online pentru cetăţeni
·                     Îmbătrânire activă-învăţare inter-generaţională
Dimensiunea europeană
Hai pe net! 2013 este o campanie inițiată la nivel European de către organizaţia Telecentre-Europe, organizaţie care reprezintă 37 de reţele locale de organizaţii din 27 de ţări europene. La nivel european campania poartă denumirea de „ Get on line Week” şi este susţinută de către Alianţa Get on line Week – un grup format din Accenture, Lyberty Global şi Microsoft.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu