Biblioteca Diosig

joi, 26 august 2010

Activitati de primavara in biblioteca Diosig

mai 2010- nu pentru scoala invatam ci pentru viata.  cerc literar

 23 aprilie 2010-   "Ziua cartii" marcata de elevii claselor I, a scolii generale Diosig  ,la biblioteca Diosig.

4 martie 2010 -a avut loc actiunea internationala "Hai pe net", eveniment desfasurat in cadrul saptamanii aptitudinilor digitale 2010, Get online Day.

Elevii de la Scoala cu clasele I-VIII Diosig n-au pierdut prilejul de a dedica acestui eveniment cateva momente solemne. De aceea, in cadrul cercului literar-artistic ce se desfasoara lunar in cadrul scolii su indrumarea catedrei de Limba si comunicare, s-a celebrat venirea primaverii si evenimentele specifice inceputului de primavara.




Univers scolar de primavara
Tematica intalnirii a fost stabilita in prealabil. Copiii s-au documentat din timp in ce priveste originea sarbatoririi Zilei indragostitilor- in varianta occidentala Valentine’s Day (14 februarie)si varianta autohtona Dragobetele (24 februarie),1 Martie-Martisor, 8 Martie-Ziua Femeii, venind cu materiale interesante cum ar fi legende si obiceiuri de sarbatorire a acestor evenimente pe glob. Intalnirea a stat , de asemenea, sub semnul originalitatii si al creativitatii pentru ca micii scriitori din scoala noastra au prezentat creatii proprii legate de anotimpul mult asteptat si de ganduri dedicate mamei, fie ca acestea au fost compuneri ori poezii. S-au prezentat creatii in limbile romana, maghiara, engleza si franceza. mai mult

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu